Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Zaklatás miatt jelentették fel Alekoszt

2011.11.15

Zaklatás miatt jelentették fel Alekoszt

A szexmániás görög még a valóságshow-beli ismertsége előtti időben egy táncelőadáson nézett ki magának egy fiatalkorú lányt. Az előadás után rögtön számítógép elé ült és megkereste az egyik legismertebb közösségi oldalon, és mivel nem bírt ellenállni a kísértésnek, leveleket kezdett neki küldözgetni.

„Tudom, hogy kicsit fiatal vagy hozzám, de láttalak táncolni. Nagyon megtetszettél nekem! Szeretnék egy olyan barátnőt, mint te! Légy a párom, ha tetszem neked is! Ha zavar a korkülönbség, akkor nem avatunk be senkit sem az első időkben” – szólt az akkor még ismeretlen, harmincas férfi üzenete a Bors szerkesztőségébe érkezett rendőrségi jelentés szerint.

A kislány lerázta, de Alekosz tovább próbálkozott: „Netán túl kezdetleges a fantáziád ahhoz, hogy értsd, hogy mit szeretnék és hogyan?... Csak tetszel és szerettem volna összejönni veled!”

Erre már a szülők beavatkozását kérte a tini, akik felszólították a csődört, hogy álljon le a zaklatással, mert a rendőrséghez fognak fordulni. Alekosz ekkor dühösen visszavonult, de a felbőszült szülők nem elégedtek meg ennyivel, mert elgondolkodtak, hogy más lányokkal is eljátszatja ugyanezt, ezért feljelentést tettek Nagy Alekosz ellen az Érdi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályán. A rendőrségi meghallgatás után a férfit felszólították, hogy a viselkedésétől álljon el, amire a görög ígéretet is tett.

Mivel a TV2-höz átpártolt celeb éppen az ÖsszeEsküvőkben keresi menyasszonyát, ezért egyelőre nem is tud arról, hogy előkerültek a két évvel ezelőtti múltjának sötét titkai.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.